اعلام شماره حساب بانکی جهت واریز مبلغ ثبت نام و حامیان مالی

| تاریخ ارسال: 1396/1/19 |

هزینه ثبت نام برای دانشجویان ۲.۵۰۰.۰۰۰ ریال می باشد.

۱- شماره حساب ۲۱۷۷۵۷۹۰۰۴۰۰۹ بانک ملی ایران، شعبه مینو، کد ۱۲۵۳ جهت واریز مبلغ ثبت نام اعضای هیأت علمی ، دانشجویان و غرفه داران به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه علم و صنعت ایران .

شماره کارت ۴۲۰۶-۹۹۵۱-۹۹۱۸-۶۰۳۷

شماره شبا ۰۹-۰۰۴۰-۷۵۷۹-۰۲۱۷-۰۰۰۰-۰۱۷۰-IR ۷۳

۲-  شماره حساب ۱۱۴۴۱۰۸۴۵ بانک تجارت شعبه دانشگاه علم و صنعت ایران کد ۱۱۴۴ ، جهت واریز حمایت های مالی وزارت خانه ها، سازمان های دولتی، کارخانجات، شرکت ها و سایر به نام واریزی هدایای دانشگاه و شماره شبا ۴۵-۴۱۰۸-۰۱۱۴-۰۰۰۰-۰۰۰۰-۰۱۸۱۰-۶۳ IR

بدیهی است که هر یک از شرکت کنندگان در سمینار جهت نهایی شدن فرآیند ثبت نام خود، می بایست اصل فیش واریزی ، اصل رسید انتقال وجه و  شماره مرجع ارائه شده توسط دستگاههای خودپرداز و یا شماره سند تراکنش انتقال وجه انجام شده از طریق شماره شبا را نزد خود نگهداری کرده و مطابق جدول زمانی ارائه شده از سوی بخش اجرائی سمینار، تصویر و اطلاعات لازم را در سایت آن بارگذاری نمایند. از طرف دیگر مبلغ واریزی متقاضیان سمینار به نام انجمن شیمی ایران می بایست به حساب خاص و اعلامی آن انجمن واریز گردد.

دفعات مشاهده: 8918 بار   |   دفعات چاپ: 226 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

برگزار کنندگان

تاریخ های مهم

• مهلت ارسال مقاله : ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ ۱۵ تیر ۱۳۹۶ ۲۵ تیر ۱۳۹۶
  • پایان زمان داوری : ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ مرداد ۱۳۹۶
  • زمان ثبت نام : ۲۰ اسفند ۱۳۹۵
  • پایان ثبت نام : ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ ۲۰ مرداد ۱۳۹۶ ۲۷ مرداد ۱۳۹۶
  • تاریخ برگزاری : ۱۱ الی ۱۳ شهریور ۱۳۹۶

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه در کادر زیر وارد کنید.

پوستر سمینار

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بیست و پنجمین سمینار شیمی آلی ایران می باشد.